Palaa kohteeseen Palvelut

Sivistys ja hyvinvointi

Sivistyspalveluiden tehtävänä on turvata ajanmukaiset varhaiskasvatus-, koulutus- ja vapaa-ajan palvelut, jotka mahdollistavat jatkuvan itsensä kehittämisen ja henkisen kasvun. Toiminnan päämääränä on lapsen, nuoren ja aikuisen hyvän elämisen laadun mahdollistaminen ja monipuolisen kehittymisen turvaaminen.

Liikunta-, nuoriso- ja kulttuuritoimen avustukset 2023

Halsuan kunta myöntää liikunta-, nuoriso- ja kulttuuritoimen avustuksia. Avustukset jakaantuvat toiminta-avustuksiin ja kohdeavustuksiin.
Liikunnan toiminta-avustus on tarkoitettu perustoiminnan tukemiseksi yhdistyksille, jotka järjestävät liikuntatoimintaa tai edistävät liikunnallista elämäntapaa .
Liikunnan kohdeavustusta voidaan myöntää yhdistyksille ja yhteisöille, jotka järjestävät liikunta toimintaa ja edistävät liikunnallista elämäntapaa .
Nuorisotoimen kohdeavustusta voidaan myöntää yhdistyksille, yhteisöille sekä nuorisoryhmille. Kulttuuritoimen kohdeavustusta voidaan myöntää halsualaiselle yksityishenkilölle, yhdistykselle tai yhteisölle.
Kohdeavustusten teemat 2023, hakuohjeet sekä avustusten hakulomakkeet alla. Hakemukset tuli toimittaa sivistys- ja hyvinvointilautakunnalle maanantai 8.5.2023 mennessä osoitteeseen Perhontie 29, 69510 Halsua. Lisätiedot sivistystoimistosta Hanne Jylhä, puh. 040 680 2240.
Hakuohjeet
Toiminta-avustushakemus
Kohdeavustushakemus